Ми є Офіційним Дилером торгової марки WETAIR Остерігайтесь підробок! |
Доставка | ||
---|---|---|
Самовивіз з Нової Пошти (відділення) - за тарифами перевізника | від 70 ₴ | |
Доставка Новою Поштою (до дверей) - за тарифами перевізника | від 140 ₴ |
Оплата. Оплата під час отримання товару, Оплата карткою у відділенні, Google Pay, Безготівкою, карткою Mastercard / Gold від ПриватБанк, Безготівкою для фізичних осіб, Visa, Mastercard та інше. | |||
Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів |
WetAir WBM-X4406 - Електрична хлібопіч призначена для виготовлення хлібобулочних виробів. Використовуючи спеціальну форму та леза, Ви можете легко готувати їжу.
Для цього прилад має спеціальний набір особливостей:
- 12 цифрових програм приготовання;
- Таймер відстрочки ввімкнення на 13 годин;
- Функція Keep Warm на 60 хвилин;
- Вибір степеня запікання: Легкий, Середній, Темний;
- Цифровий LCD дисплей;
- Об'єм форми для випікання хліба 900гр
Завдяки функції відстрочки, у Вас є можливість встановити таймер на 13 годин, через який пристрій почне працювати і випікати хліб.
Якщо Ви не хочете, щоб хлібопіч почала працювати відразу після включення, ви можете вибрати цю функцію та вибрати час для затримки в приготуванні. Це зробить свіжий хліб, коли він Вам знадобиться.
Залежно від того, яку ступінь випічки Ви хочете, ви можете вибрати світлий (LIGHT), середній (MEDIUM) або темний (DARK) колір скоринки хліба.
Функція збереження тепла забезпечить Ваш хліб таким же теплим і свіжим ще на 60 хвилин.
Автоматичні цифрові програми приготування включають:
1. Класичний хліб (Basic): замішування, підйом та випічка класичного - звичайного хліба. Ви можете додати інгредієнти для зміни смаку на власний розсуд.
2. Французький хліб (French): замішування, підйом та випікання тіста з більш тривалим підняттям тіста. Хліб, випечений за цим рецептом, більш пористий з засмажкою скоринкою.
3. Цільнозерновий хліб (Whole wheat): замішування, підйом та випікання хліба з цільнозернового борошна. Для досягнення позитивних результатів не рекомендується використовувати функцію відстрочки старту.
4. Швидка випічка (Quick): замішування, підйом та випічка хліба з використанням харчової соди або порошку для випічки. Хліб, приготовлений з використанням цієї програми, зазвичай маленький, щільніший і грубіший.
5. Солодка випічка (Sweet): замішування, підйом та випічка. Ви також можете додати інгредієнти для зміни смаку.
6. Тісто (Dough): замішування та підйом тесту, без випічки. З цією програмою можна приготувати тісто для піци, булочок і т.п..
7.Безглютеновий хліб(Glutenfree):замішування, підйом та випікання хліба. Ви також можете додати інгредієнти для зміни смаку.
8. Торти (Cake): замішування, підйом та випічка. Підйом тесту з харчовою содою або порошком для випікання.
9. Сендвічі (Sandwich): перемішування, підйом і випічка хліба з дрібнопористим м’якушем, хрусткою скоринкою - ідеально для приготування сендвічів.
10. Вершковий хліб (Butter milk): для хліба з додаванням олії чи йогурту.
11. Замішування (Kneading): замішування борошна.
12. Випічка (Bake): тільки випічка без перемішування та підйому тіста. Також використовується для збільшення часу випікання вибраного режиму.
Будемо раді бачити Вас знову.
Хліб завжди виходить ідеальним
І йогурт смачний
Дуже задоволена
Дружина пекла солодку бабку (смак схожий на паску, тільки менш солодкий) і місила тісто на піцу і по своєму рецепту на сінабони.
Резюме - все відмінно, якщо чітко дотримуватися пропорцій, які написані в книзі рецептів. Особливо сподобався густий йогурт. На черзі - зробити мармелад.
З особливостей - перед готуванням треба скурттися по рецепту, бо є дуже незвичайні інгредієнти типу сухого молока та подібних речей, які не завжди є вдома.
Хлібопічкою дуже задоволений!
Немає запитань про цей товар.